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[P8-318] Black garlic protects against oxidative DNA damage of lymphocyte in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
업체탐방 - 코나(Cona)
월간양계
2019 .01
[P9-29] Anti-Inflammatory Activity of Sulfides of Garlic on LPS-Stimulated Raw 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
韓國産 地方種 마늘의 Allyl Sulfide 含量調査
한국원예학회 학술발표요지
1986 .07
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Antimicrobial Activity of Alk(en)yl Sulfides Found in Essential Oils of Garlic and Onion
Food Science and Biotechnology
2004 .04
[P2-54] Nutrients of Different Garlic Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Degraded Paddy Soils. I. Theoretical Analysis on the Sultide Formation and the Effect of Iron Hydroxide Upon Removal of Sulfide from Solution
Applied Biological Chemistry
1961 .01
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Lateral Flow Immuno Assay for the Rapid Detection of E. coli O157:H7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-29] Quality Characteristics of Makgeolli added with Black Garlic Extract and Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
Structural Characteristics and Action Mechanism of the Immuno-Stimulating Polysaccharide Isolated from the Byproducts of Starch Industries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
마늘의 기능성 품질과 토양 성분 간의 관계
한국식품과학회지
2008 .02
Impact of the Various Protein Sources on Immuno-cytokine Levels and Protein Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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