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Molecular Differentiation of Bokbonja (Rubus coreanus), Rubus Species and Their Mistaken Identity, Usage in Korean Local Markets
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Optimization of Jelly Made with Rubus coreanus (Bokbunja) Using Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .06
Quality Changes of Rubus coreanus by Different Freezing Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
복분자를 첨가한 초콜릿의 최적 배합비
한국식품영양과학회지
2007 .09
냉동 저장 중 복분자딸기(Rubus coreanus Miq.)의 품질 변화
Food Science and Preservation
2009 .10
복분자 열매의 색 특성 및 기능성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
입자크기에 따른 분말멸치의 흡습특성 및 예측모델
Food Science and Preservation
2010 .08
모형 식품 분말의 흡습 특성
한국식품과학회지
1996 .12
Effect of two extracts from Rubus coreanus M. on Endurance Exercise Capacity in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
복분자를 이용한 식초의 제조 및 그의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2012 .08
[P8-249] Effects of Rubus Coreanus oil on anti-obesity in C57BL/6J mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
볶음온도에 따른 옥수수 분말의 흡습특성
Food Science and Preservation
2014 .06
복분자 딸기의 생리활성
한국식품과학회지
2001 .08
Quality Characteristics of Rubus coreanus Powder Added Sponge Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Anti-inflammatory Effect of Rubus coreanus Fruit according to Maturity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Evaluation and Prediction of Moisture Sorption Characteristics of Pie-Style Composite Foods
Food Science and Biotechnology
1995 .12
[P10-224] 복분자(Rubus coreanus Miquel) 추출물이 MC3T3-E1 조골세포의 활성과 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Comparison of the Biological Activities Effects of the Extracts from Rubus Coreanus Miquel of Korean and Chinese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Rubus coreanus extract on ovariectomy-induced osteoporosis in mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
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