지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
한국산 및 일본산 봄배추와 이를 이용하여 제조한 김치의 품질특성과 기능성
Food Science and Preservation
2013 .12
Quality Characteristics and Storage Properties of Baechu Kimchi Added with Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Characteristics of Kimchi Prepared with Stored Field-Salted Baechu
Food Science and Biotechnology
2003 .10
Quality Characteristics of Baechu-Kimchi Salted at High Salt Concentration for Short Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
흑삼추출액을 첨가한 배추김치의 저온 저장 중의 품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .04
Antiobesity Effect of Baek - Kimchi (Whitish Baechu Kimchi) in Rats Fed High Fat Diet
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
홍삼 추출액이 배추김치의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .08
[P4-30] Quality Changes of Baechu Cabbage by Salting Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality Characteristics of Baechu Kimchi with Distillate of Medicinal Herbs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Microbial Hazard Analysis of Raw Materials and Manufacturing Process for Baechu Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
절임 배추와 양념소가 김치 발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2014 .07
[P4-20] Shelf-Life of Brined Baechu Cabbage prepared by Raw Baechu Cabbage with Different Storage Period under a large scaled Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-58] Removal of Pesticides during Preparation and Fermentation of Baechu Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality Characteristics of Baechu Kimchi with Litopenaeus vannamei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배추김치 양념소넣기 자동화 기술 및 장치
식품과학과 산업
2014 .09
Comparison on the quality characteristics of Gat (Brassica juncea) Kimchi and Baechu Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P4-29] Quality Changes of Baechu Cabbage by Packaging Materials during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
흑미의 배합비와 굽기시간에 따른 흑미쿠키의 품질특성
한국식품영양과학회지
2006 .04
Changes of Melatonin Content and Antioxidant Activities in Baechu (cabbage) Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Properties of Long-term Fermented Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
0