지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Baechu-Kimchi Salted at High Salt Concentration for Short Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Storage Properties of Baechu Kimchi Added with Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P4-30] Quality Changes of Baechu Cabbage by Salting Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Comparison on the quality characteristics of Gat (Brassica juncea) Kimchi and Baechu Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국산 및 일본산 봄배추와 이를 이용하여 제조한 김치의 품질특성과 기능성
Food Science and Preservation
2013 .12
Quality Characteristics of Baechu Kimchi with Distillate of Medicinal Herbs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P5-12] Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
절임 방법과 소금 종류를 달리하여 제조한 절임 배추의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
Quality Characteristics of Baechu Kimchi with Litopenaeus vannamei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microbial Hazard Analysis of Raw Materials and Manufacturing Process for Baechu Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P5-58] Removal of Pesticides during Preparation and Fermentation of Baechu Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Hazard on Fresh and Salted Baechus (Nappa Cabbage, Brassica rapa L. subsp. pekinensis) in Korea
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Changes of Melatonin Content and Antioxidant Activities in Baechu (cabbage) Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
대체염을 이용한 저염 김치의 발효특성
한국식품과학회지
2002 .08
흑미를 첨가하여 항산화성이 강화된 배추김치의 개발 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .02
소금 종류에 따른 김치의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2010 .02
Anticancer Effects of Kimchi Prepared with Chungangamtak Baechu Cabbage in Pancreas and Liver Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage and Kimchi Seasoning for the Potential Use as DIY (Do It Yourself) Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
0