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인삼이 첨가된 배추김치의 발효중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2006 .12
자일리톨과 자몽씨추출물이 배추김치의 관능성과 발효숙성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .04
Effect of Ingredients Addition on Quality and Sensory Characteristics During Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
파김치와 배추김치의 발효양상
한국식품과학회지
1999 .04
[P5-58] Removal of Pesticides during Preparation and Fermentation of Baechu Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
향신료가 김치 발효에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1991 .01
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
흑삼추출액을 첨가한 배추김치의 저온 저장 중의 품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .04
Effects of Water Extracts of Spices on Fermentation and Enzyme Activities of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Changes of Melatonin Content and Antioxidant Activities in Baechu (cabbage) Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of dietary fiber on quality characteristics of Kimchi during fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
발효온도 및 소금농도에 따른 배추김치의 발효 특성
Applied Biological Chemistry
2000 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
김치와 니트로소아민
한국식품영양과학회지
1992 .03
Kinetic Modeling for Quality Prediction During Kimchi Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
발아현미 추출분말 첨가 배추김치의 발효 중 품질변화
한국식품과학회지
2006 .10
인삼첨가가 배추김치의 보존성과 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .04
솔비톨 및 당류 첨가가 김치 발효에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .06
Effect of Solar Salt on Kimchi Fermentation for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
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