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Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
온실 내외부 공기열의 선택적 축열에 의한 히트펌프 난방성능 개선
시설원예·식물공장
2017 .10
고온단시간 처리에 따른 저장 중 참당귀의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
플라즈마 방전수 및 바이오블록 처리를 달리한 로메인 상추의 생장변화 및 항산화 특성
Food Science and Preservation
2021 .06
포장방법과 저장온도가 신선편이 양파의 품질 및 미생물 생장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
포장 필름의 산소투과율에 따른 신선편의 양상추의 저장 중 품질변화
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
열처리에 의한 굴(Crassostrea gigas)의 영양성분 변화
한국수산과학회지
2015 .12
Hot Water Treatment Maintained the Quality of Cold Stored Oriental Melon through Modulating Antioxidant System and Cuticle Related Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Effects of a Combined Treatment of Flaxseed Pomace Extract and Sodium Hypochlorite on Microbial Growth and Quality in Romaine Lettuce during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
열수 마이크로버블 병용 세척이 절단 양상추의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2020 .04
Effects of Heat treatment on the Antioxidant Compounds and Activities of Barley Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Yield and Qualities of Lettuce (Latuca sativa L.) Applied with Chlorella fusca in Summer Season
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Fluctuations in Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Green Vegetable Juices during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향: IV. 우유의 열처리가 우유단백질의 이화학적 성질과 영양에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2017 .01
신선편이 양상추의 갈변억제 및 미생물 제어에 효과적인 세척 방법
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
열처리 숙성 중 반시 미숙과의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2016 .06
Effect of catechin and vitamin C on growth performance, antioxidant activity and physiological responses of broiler under heat stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2020 .11
Influence of Thermal Processing on Free and Bound Forms of Phenolics and Antioxidant Capacity of Rice Hull (Oryza sativa L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Variations in total phenols, total anthocyanins, and antioxidant activity levels in black chokeberry (Aronia melanocarpa) fruits subjected to dry and moist heat treatments
한국식품과학회지
2020 .10
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
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