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상황버섯균 접종 황기의 배양 중 이화학적 성분변화
Food Science and Preservation
2016 .10
Aspergillus awamori로 발효한 황기 열수 추출물의 이화학적 특성과 항염증 효과
한국약용작물학회지
2020 .10
유산균으로 발효한 황기 잎 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국약용작물학회지
2020 .12
버섯균사체 배양액 처리에 의한 아로니아 균질액의 탄닌 감소 및 이화학성 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
상황진흙버섯 균사배양 곡물의 성분변화
한국버섯학회지
2017 .01
Analysis of Plant Factory-type Astragalus mambranaceus affecting on the Enhancement of Formononetin and Calycosin Content
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Cellulase from the fruiting bodies and mycelia of edible mushrooms: A review
한국버섯학회지
2016 .01
Tannin Reducing Effect and Change of Physicochemical Properties in Aronia Homogenate after Treatment with Liquid Cultured Lentinus edodes and Phellinus linteus mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF FERMENTED Saccharina japonica WITH Phellinus linteus MYCELIA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Antioxidative Activity and GABA Content of Mushroom Water Extracts Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
β-glucosidase 활성 균주 발효에 의한 황기 Isoflavonoid 성분변화 및 생리활성
한국약용작물학회지
2020 .10
Macrophage Stimulating Activity of Astragalus membranaceus-Postbiotics Fermented with Kimchi-Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Active Components and Antioxidant Properties of Astragalus membranaceus Fermented with Korean Traditional Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
FERMENTED Porphyra tenera WITH Phellinus linteus MYCELIA ENHANCES RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
Quality characteristics and Antioxidant Activity of germinated black rice porridge by amount of added Astragalus membranaceus (Fisch.) Bunge and fermented Astragalus membranaceus (Fisch.) Bunge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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