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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Analysis of cabbage acquisition by kimchi processor
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Salted kimchi cabbage quality standardization and hygiene enhancement technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Vitamin contents and antioxidant characteristics of red and gold kimchi cabbages (Brassica rapa. L. ssp. pekinensis)
Food Science and Preservation
2023 .04
저장조건을 달리한 봄배추로 제조한 김치의 숙성 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2017 .04
Determining the Minimum Number of Markers to Discriminate Kimchi cabbage (Brassica rapa L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
봄배추 장기저장에서 팰릿 단위 LDPE 필름포장의 효과
산업식품공학
2020 .01
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Korea’s export kimchi strategy based on the characteristics of American consumer product kimchi trade
식품저장과 가공산업
2024 .09
Effect of Zeolite Application on Growth and Yield of Chinese Cabbage and Chemical Properties of Soil Under Greenhouse Cultivation
한국토양비료학회지
2015 .06
한국 김치산업의 발전과 전망
식품과학과 산업
2020 .12
순무백김치의 이화학적 특성 및 인체위암세포(AGS)의 항암효과
한국식품영양학회지
2022 .04
팰릿 단위 기체환경 제어 저장한 배추의 품질 변화와 품질 예측 모델
산업식품공학
2020 .01
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Metabolomic study on salt effect on kimchi quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fabrication and field performance test of a tractor-mounted 6-row cabbage collector
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .03
Screening of resistance of introduced kimchi cabbage germplasm from Asian areas to Plasmodiophora brassicae isolates collected in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
김치냉장고의 탄생: 발효 음식, 새로운 주거 환경, 냉장 기술
식품과학과 산업
2023 .09
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