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The Effect Sasa borealis on improvement of andropause symptoms in vitro and in vivo model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Calcium Lactate on Physico-Chemical Characteristics of Shank Bone Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Antioxidant and neuroprotective activities of Sasa borealis extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Two Complementary Genes, SBE3 and GBSS1 Contribute to High Amylose Content in Japonica Cultivar Dodamssal
Plant Breeding and Biotechnology
2020 .01
제주지역 조릿대의 사초생산성 및 사료가치평가
한국초지조사료학회지
2018 .01
Effect of Sasa borealis Silage Feed on Physical Properties of Korean Native Goat (Capra hircus coreanae) Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Addition of Sasa borealis Silage on Chemical Composition, Fatty Acid Content, and Antioxidant Activities in Fresh Meat of Korean Native Goat Fed Total Mixed Ration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Sasa borealis silage on proximate composition, amino acid and fatty acid contents, and antioxidant activity in fresh meat of Korean native goat fed with total mixed ration
Food Science and Preservation
2023 .02
쌀 종류에 따른 식혜의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .06
Changes in Quality and Shelf-Life Characteristics of Sikhye Added Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
황금을 첨가한 메디커피의 항산화 활성 및 저장기간에 따른 산패도 변화
한국식품영양과학회지
2022 .07
아로니아 착즙액을 첨가하여 제조한 식혜의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .09
돼지감자 추출물을 첨가하여 제조한 식혜의 품질 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2021 .10
Quality Characteristics of Sikhye Made with Glutinous Rice Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 육성 보리와 밀 품종별 엿기름 및 식혜의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparison of Physicochemical Properties of Sikhye Produced from different Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
섬애약쑥 추출물의 첨가 비율에 따른 식혜의 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .04
Physicochemical Quality Characteristics of Sansuyu Sikhye (Korean Tranditional Rice Beverage) used Cornus fruit Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Quality Characteristics of Different Malt Sikhye made from Barley and Wheat Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Antimicrobial Activity of Sasa quelpaertensis Nakai Extracted with Different Ethanol Concentrations
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
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