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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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정밀영양추천식단을 위한 Glycemic Index(GI) 및 Glycemic Load(GL)-DB 구축의 문제점
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Glycemic Index (GI) Test and Characteristics of Functional Saccharide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
이슈 따라잡기 - 계란 안전성 확보 및 유통구조 개선 TF 발족
월간양계
2019 .01
토론회중계 - 가금관련단체 AI 방역체계 TF팀
월간양계
2015 .01
Preparation of Jujube Jam with Low Glycemic Index
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
중부지역 절개지에서 신속한 초지조성을 위한 목초의 초종, 혼파조합 및 그물망 설치가 생산성과 식생에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2018 .01
Teff (Eragrostis tef) 분말을 첨가한 Gluten-free 쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2017 .06
Immune-enhancing Effect of Oriental Herb Extract Mixture, TF-343 in RAW 264.7 Macrophage and Immune-suppressed Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Postprandial Glucose, Insulin, and Glucagon-Like Peptide-1 Responses in Healthy Adults after Consumption of Chocolate-Products
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Glycemic Index and Sensory Evaluation of Whole Grain Based Multigrain Indian Breads (Rotis)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
자연 실온 및 변온 환경에서 광엽 및 세엽 훼스큐 9종류의 종자 발아력, 발아세 및 발아 피크 기간 분석
Weed&Turfgrass Science
2017 .09
Evaluation of sea mustard (Undaria pinnatifida) sporophylls from South Korea as fucoidan source and its corresponding antioxidant activities
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
훼스큐 속 잔디 5종의 발아력, 발아세 및 발아 피크 기간 비교
Weed&Turfgrass Science
2015 .12
Starch Digestibility and Expected Glycemic Index of New Potato Varieties Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring the Impact of Sugar-free Cookies on Glycemic Response: Potential Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Review of Recent Evidence from Meal-Based Diet Interventions and Clinical Biomarkers for Improvement of Glucose Regulation
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Personalized Glycemic Monitoring and Nutrition Coaching Program for Weight Loss in University Students without Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Fruit and Vegetable Polyphenols on the Glycemic Control and Metabolic Parameters in Type 2 Diabetes Mellitus: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
KAPE의 발견 - 가금 및 가금산물 이력제 TF와 함께 밥상 안전 높인다
KAPE누리
2018 .01
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