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Glycemic Index (GI) Test and Characteristics of Functional Saccharide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Preparation of Jujube Jam with Low Glycemic Index
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Starch Digestibility and Expected Glycemic Index of New Potato Varieties Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring the Impact of Sugar-free Cookies on Glycemic Response: Potential Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Personalized Glycemic Monitoring and Nutrition Coaching Program for Weight Loss in University Students without Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Low Glycemic Index Foods and Their Glucose Response in Young Healthy Non-Diabetic Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
건강식단 추천을 위한 메뉴젠(식단관리서비스) 음식 레시피의 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Structural effects of ginsenosides to inhibit α-glucosidase for modulating the postprandial glycemic response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Association between dietary glycemic load and dyslipidemia in Korean adults: using Korean Genome and Epidemiology Study (KoGES) cohort
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식단의 영양 정보 산출을 위한 음식 레시피 정보 확대 구축
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Postprandial Glucose, Insulin, and Glucagon-Like Peptide-1 Responses in Healthy Adults after Consumption of Chocolate-Products
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Glycemic Index and Sensory Evaluation of Whole Grain Based Multigrain Indian Breads (Rotis)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Selective Inhibition of the Mammalian Small Intestinal α- Glucosidases by Poly-phenols on the Glycemic Carbohydrate Digestions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건강식단관리 프로그램 메뉴젠의 새로운 기능 소개와 활용
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In Vitro Starch Hydrolysis and In Vivo Glycemic Index in Healthy Subjects of Neangmyeon Added with Citric Acid and Guar Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
어린이집 원장의 보호동기가 식단관리 행동의도에 미치는 영향 : 아동 보호 측면
한국식품영양과학회지
2018 .05
2016년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량 분석 : Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2016년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석: 비타민 C
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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