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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHODS
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
REFERENCES
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Establishment of a public probiotic strain bank supporting bio-research and industry
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Systematic Framework to Assess Genome-wide Metabolic Environment of Lactic Acid Bacteria Reveals Diet and Strain-specific Probiotic Traits
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
한국인 장관에서 분리한 유산균의 항균활성 및 프로바이오틱스 특성 연구
KSBB Journal
2017 .06
Screening of Lactic Acid Bacteria as Potential Probiotics in Aquaculture and Improvement of Cell Viability by Heat Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Probiotics의 병원성미생물에 대한 길항적 억제효과
한국산학기술학회 논문지
2019 .12
인체 및 다양한 발효식품 유래 유산균의 충치유발 세균에 대한 항균활성 및 프로바이오틱스 기능성 연구
KSBB Journal
2018 .12
Systems Biological Model-guided Design and Engineering of Personalized Probiotics with Host and Microbiome Interactions
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
전통발효식품에서 분리한 유산균의 항균활성 및 프로바이오틱스 기능성 연구
KSBB Journal
2017 .09
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
Safety Assessment of Four IDCC Probiotic Bacteria Through Phenotypic and Genomic Analysis
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Lactic Acid Production by Various Strains of Lactobacillus Using the Hydrolysates of Spent Coffee Grounds
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
A protective mechanism of probiotic Lactobacillus against hepatic steatosis via reducing host intestinal fatty acid absorption
Experimental and Molecular Medicine
2019 .01
부레옥잠을 이용한 Lactobacillus spp.의 젖산 생산
KSBB Journal
2016 .03
Commercial Application of Probiotics Isolated in Korea
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Study for Properties of Lactic Acid Bacteria Sutable for Use as Equine Probiotics
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
프로바이오틱스의 위장관 안정성 및 생존성 개선을 위한 4중 코팅 효과 분석
KSBB Journal
2019 .06
Improved Acid Tolerance of Lactobacillus plantarum D3 by Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
유산균 강화 막걸리의 유통과정 중 품질 특성
KSBB Journal
2022 .12
샤워도 빵에서 분리한 유산균의 항미생물 효과
Journal of Chitin and Chitosan
2019 .01
Evaluation of Probiotic Potential of Wild Saccharomyces cerevisiae Strains
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
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