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Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHODS
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
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전통발효식품에서 분리한 유산균의 항균활성 및 프로바이오틱스 기능성 연구
KSBB Journal
2017 .09
한국인 여성 및 식품 유래 유산균의 생리적 특성 및 지방분화 억제효과
KSBB Journal
2018 .09
한국인 장관에서 분리한 유산균의 항균활성 및 프로바이오틱스 특성 연구
KSBB Journal
2017 .06
Establishment of a public probiotic strain bank supporting bio-research and industry
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Systematic Framework to Assess Genome-wide Metabolic Environment of Lactic Acid Bacteria Reveals Diet and Strain-specific Probiotic Traits
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Safety Assessment of Four IDCC Probiotic Bacteria Through Phenotypic and Genomic Analysis
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Systems Biological Model-guided Design and Engineering of Personalized Probiotics with Host and Microbiome Interactions
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Screening of Lactic Acid Bacteria as Potential Probiotics in Aquaculture and Improvement of Cell Viability by Heat Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
프로바이오틱스의 위장관 안정성 및 생존성 개선을 위한 4중 코팅 효과 분석
KSBB Journal
2019 .06
샤워도 빵에서 분리한 유산균의 항미생물 효과
Journal of Chitin and Chitosan
2019 .01
질 내 유산균의 Candida albicans에 대한 항진균 효과 연구
KSBB Journal
2017 .06
Probiotics의 병원성미생물에 대한 길항적 억제효과
한국산학기술학회 논문지
2019 .12
한국 여성의 질에서 분리한 유산균의 Gardnerella vaginalis에 대한 항균효과 및 특성 규명
KSBB Journal
2015 .10
패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
Improved Acid Tolerance of Lactobacillus plantarum D3 by Adaptation
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Study for Properties of Lactic Acid Bacteria Sutable for Use as Equine Probiotics
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
New Strategy for Screening Probiotic Bacteria Isolated from Korean Traditional Foods using Caenorhabditis elegans Host Model
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
A protective mechanism of probiotic Lactobacillus against hepatic steatosis via reducing host intestinal fatty acid absorption
Experimental and Molecular Medicine
2019 .01
Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antibacterial Activity against Escherichia coli from Fermented Foods
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Screening of Lactic Acid Bacteria from Fermented Foods for β-Xylosidase Activity
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
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