개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development and industrial application of frozen meat tenderizer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
너는 누구니 ? 포장육·숙성육·건조숙성육
축산식품과학과 산업
2018 .01
Identification of Pork Adulteration in Processed Meat Products Using the Developed Mitochondrial DNA-Based Primers
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparative Efficacy of Synthetic and Natural Tenderizers on Quality Characteristics of Restructured Spent Hen Meat Slices (RSHS)
Food science of animal resources
2019 .01
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
Diversity and Characteristics of Meat Bacterial/fungal Community on Dry Aging of Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Exploring the multifaceted factors affecting pork meat quality
한국축산학회지
2024 .09
Vitamin B12 Content of Korean Beef, Pork, and Chicken Cuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Meat Quality Improvement of Chikso Beef by Wet Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cholesterol Content in Different Parts of Beef Meat in South Korea (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of semi-dried goat meat jerky using tenderizers considering the preferences of the elderly
한국축산학회지
2024 .07
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
전 세계의 사과 산업 동향 및 품종 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
저장온도 처리가 ‘홍로’ 사과의 과실품질과 과피장해 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
열전소자 장치 및 플라즈마 처리에 의한 소고기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2017 .02
A case study of CO2 emissions from beef and pork production in South Korea
한국축산학회지
2023 .03
Effect of Dietary Processed Sulfur on the Meat Quality in Pork under Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
0