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Development of a tenderizer for frozen meat using fruit-derived protease and fermented washed rice water (FWRW)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Efficacy of Synthetic and Natural Tenderizers on Quality Characteristics of Restructured Spent Hen Meat Slices (RSHS)
Food science of animal resources
2019 .01
Development of semi-dried goat meat jerky using tenderizers considering the preferences of the elderly
한국축산학회지
2024 .07
Influence of E-beam on the Microbiological, Physical and Chemical Aspects of Frozen Duck Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
냉동 및 냉장 저장한 돈까스와 햄버거스테이크의 품질특성
동물생명과학연구
2017 .06
Evaluation of deep frozen temperature preservation on the physicochemical properties of commercially frozen foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
사과 연육제 처리에 따른 돼지고기와 소고기의 적정 저장온도 및 숙성시간
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Production Technology and Industrial Prospects of Cultured Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
해동육과 신선육으로 제조한 훈연 오리 가슴육의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .06
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