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Biosurfactant 기반 Hybrid형 병해충 방제제 개발에 대한 연구사례 소개
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Screening of High-Alcohol Producing Yeasts for Quality Optimization of Distilled Spirits and Their Oenological Characteristics in Wine Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microbial Biosurfactants as Chemosensitizers for Development of Hybrid Pesticide
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
Bacillus pumilus IJ-1의 생물계면활성제 생산을 위한 배양 특성
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Isolation, Identification and Fermentative Characteristics of High Ethanol Producing Yeasts Isolated from Makgeolli, Korean Traditional Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Isolated Yeast from Fermented Grains of Chinese Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Novel Co-fermentation for Producing GABA and Bioactive Compounds by Lactobacillus plantarum after the Autolysis of Yeast Fermented Spirulina
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Production and Characterization of Potato Bread Fermented with Dextran-Producing Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immunoaffinity-HPLC/PDA를 이용한 국내 수산자원 및 제품의 미량비타민 B7(비오틴) 및 B12(코발라민류) 분석 및 검증
Food Science and Preservation
2020 .10
Development of sweet red-bean bread with yeast starter based on fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on Creation of Marine Safety Culture in Korea
해양정책연구
2015 .06
Study on quality improvement of K-fermented food using non-Saccharomyces yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Separation and characteristics of yeast with whitening activity from traditional foods and wild flowers in Chungnam region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Metabolomic Understanding of Yeast during Growth and Their Longevity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physiological activities of yeast hydrolysate according to molecular weight
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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