지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Case Studies on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Food Consumption and Market Trend of Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
가정식 대체식품(Home Meal Replacement)의 현황 및 기술동향
식품산업과 영양
2017 .06
Comparison of Trans Fat, Sugar, and Sodium Content between Home Meal Replacements and Restaurant Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cost-Benefit Analysis of Sodium-Reduction in B2B Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Rice-based Home Meal Replacement Products by Microwave Cooking
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
HMR 가정식 대체 식품은 왜 성장하는가?
식품산업과 영양
2017 .06
Consumer Attitudes and Purchasing Behavior of Senior-Friendly Home Meal Replacement Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Vitamin B12 Content in Commercial Noodle Dishes Consumed as Home Meal Replacement in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전통발효식품의 나트륨 저감화
식품과학과 산업
2016 .06
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
소비 트렌드에 따른 가정간편식 개발 전략
식품과학과 산업
2017 .09
Seafood processing technology that will redefine a post COVID-19 world
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sodium Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
대학생의 혼자식사와 가공식품에 대한 인식 및 섭취 실태 조사
한국식품영양학회지
2016 .12
2016년 국민건강영양조사에 나타난 식사 횟수에 따른 영양 및 식품섭취 실태조사 - 20, 30대 여자를 중심으로
한국식품영양학회지
2020 .01
0