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Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Protective Effects of Lactobacillus sp. on Cellular Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization for the GABA Production in Aronia Fruit Fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
참돔(Pagrus major) 알의 수정, 부화 및 부화 자어의 기형률에 미치는 산란 시기의 영향
한국수산과학회지
2024 .12
WTO SPS 협정에 기초한 식품안전 규제와 향후 과제
식품과학과 산업
2018 .09
Lactobacillus brevis-fermented GABA: Impact on behavioral and molecular responses in sleep disorder and stress models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactobacillus sp. nov., isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhanced Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Batch Fermentation of Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Hygienic evaluation of electrolyzed or ozonated water-washed apples stored under different temperature and relative humidity conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
산란노계와 육계의 이화학적 품질특성 평가
한국식품영양학회지
2015 .08
Anticancer Potential of Fermented Cabbage Extract with Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactobacillus-Fermented Gamma Aminobutyric Acid (GABA) Promotes Sleep in Drosophila melanogaster and Rodent Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
Production of functional beverage using the persimmon fruit puree co-fermented by Leuconostoc citream and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Concentrations of γ-Aminobutyric Acid and Oxalic Acid in Spinach Juices Fermented by Lactobacillus brevis GABA 100
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Probiotic and Immunological Potential of Lactobacillus sp. with Cinnamoyl Esterase Activity from a Traditional Korean Fermented Food, Jangajji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
In the Germination of Plant the Production and Role of GABA
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Metabolic dynamics of kimchi juice fermentation: a comparative study between Leuconostoc and Lactobacillus starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Physicochemical and Sensory Properties of Fermented Sausage from Sulfur-fed Pork
한국축산식품학회지
2016 .01
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