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Anti-amnestic Effect of Korean Red Pine Bark Extract on TMT-induced Cognitive Impairment Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bark Extract of Cannabis sativa L. Improved Cognitive Dysfunction through Multimodal Mechanism of Action
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Comparison of fatty acids in Korean and Chinese red pepper (Capsicum annum L.) seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Production of potato (Solanum tuberosum L.) seed tuber under artificial LED light irradiation in plant factory
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Differences in the occurrence pattern of red pepper anthracnose due to control in the pepper field in Jeonbuk Province in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Isolation and identification of microorganisms contaminated in red pepper powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
소나무 부위별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .12
Korean red ginseng-derived exosomes prevent hepatic fibrosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Fatty Acids in Raw and Roasted Red Pepper (Capsicum annum L.) Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Investigation of pathogen occurrence before and after winter in weeds around red pepper fields
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2021 .10
Comparative Nutritional Profiles and Quality Properties of Red Pepper Cultivars Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생육초기 저온 저일조 조건이 고추의 수량과 품질에 미치는 영향
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Effects of planting density on the production of pepper for mechanized production operation
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Changes of Quality Characteristics and Acrylamide Content in Red Pepper Oil by Cooking Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Breeding of Red Standard Rose ‘Red Square’ with Good Vase Life
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Comparison of quality characteristics of Gochujang Made with Red Pepper landraces Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내산 소나무와 금강송의 헤미셀룰로오스 비교 분석
펄프·종이기술
2016 .08
Evaluation of Biological Activities of Red Ginseng Marc Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Control Efficacy of Mixing Application of Microbial and Antibiotics Against Bacterial Spot Disease of Red-Pepper
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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