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Anti-Amnestic Effects of Plant-Based Materials in In Vivo Models of Learning and Memory Impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Co-Administration of Red Pepper Seed Extract and Korean Red Pine Bark Extract Improved Glucose Homeostasis by Suppressing Hepatic Gluconeogenesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bark Extract of Cannabis sativa L. Improved Cognitive Dysfunction through Multimodal Mechanism of Action
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Ameliorating Effect of Actinidia arguta Extract on TMT-induced Cognitive Deficits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Learning and Memory Improvement by Wasp Venom Treatment in a Scopolamine-Induced Amnestic Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective effects of pectolinarin against Aβ25-35-induced oxidative stress and cognitive impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Edible Plant Active Compound on TMT-induced Learning and Memory Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effect of Korean Red Pine Bark Extract (PineXol®) on Amyloid Beta1-42 Induced Cognitive Dysfunction Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Allium hookeri Extract Attenuates Cognitive Impairment in Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
소나무 부위별 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .12
Ameliorating Effect of Korean Edible Plants on Amyloid Beta Peptide-induced Cognitive Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Ginsenoside Re Ameliorates High-fat Diet-induced Cognitive Impairment in C57BL/6 mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Spirulina Extract Protects against TMT-induced Neuronal Damage in SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cognitive Impairment in High-fat Diet-induced Mice : a Physiologic Effect of Actinidia arguta Extract Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 소나무와 금강송의 헤미셀룰로오스 비교 분석
펄프·종이기술
2016 .08
Protective Effect of Ginger Vinegar against Scopolamine-induced Cognitive Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Osteoporosis Effect on the Fermented Red Ginseng Extracts in Ovariectomized Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-obesity Effect on Fermented Red Ginseng Extracts in High Fat Diet Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Association between Dietary Pattern and Cognitive Impairment in Korean Adult
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trimethyltin 유도성 인지기능 저하 동물 모델에 대한 들기름의 개선효과
한국식품과학회지
2015 .06
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