지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Monitoring of Acrylamide Contents in Various Home-Cooking Air-fried Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Rapid Analytical Method for Acrylamide in Food by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
LC/MS/MS를 이용한 Coffee 중 Acrylamide 분석법 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Differences in the occurrence pattern of red pepper anthracnose due to control in the pepper field in Jeonbuk Province in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Performance characteristics of a single-cylinder power tiller engine with biodiesel produced from mixed waste cooking oil
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .03
Effects of planting density on the production of pepper for mechanized production operation
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Validation of an Analytical Method to Quantify Acrylamide in Foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of quality characteristics of Gochujang Made with Red Pepper landraces Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative Nutritional Profiles and Quality Properties of Red Pepper Cultivars Cultivated in the Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생육초기 저온 저일조 조건이 고추의 수량과 품질에 미치는 영향
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Quality characteristics of Red pepper landraces in Chunbuk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
조리방법에 따른 고추의 향기성분 변화
농업생명환경연구
2021 .12
풋고추 품종별 가격 및 규모 신축성 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Isolation and identification of microorganisms contaminated in red pepper powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Capsaicnoids Content in Food Using Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis on the inhibitory effects of frozen pepper imports from China by tariff-rate quota, a trade policy tool using a structural equation model
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Investigation of pathogen occurrence before and after winter in weeds around red pepper fields
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2021 .10
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0