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Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Assessment of contamination levels of food-borne pathogenic bacteria in dried sea mustard (Undaria pinnatifida) distributed in markets
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Comparative Studies on Chemical Components and Antioxidant Effect of 5 Sea Mustard from various areas in Taejongdae, Youngdo, Busan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cosmeceutical activities of the enzymatic sea mustard hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Comparison of zooplankton communities in the East Sea of Korea/Japan Sea, East China Sea and Philippine Sea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of sea mustard fractions on production of reactive oxygen species and cellular DNA oxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of extrusion cooking conditions for seasoning base production from sea mustard (Undaria pinnatifida)
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .03
Optimization for Reduced-Fat / Low-NaCl Meat Emulsion Systems with Sea Mustard (Undaria pinnatifida) and Phosphate
한국축산식품학회지
2015 .01
Content of Phenols and Antioxidant Effect of Fractions from Sea Mustard in Taejondae, Busan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Anti-Obesity Effect of Jeju Magma Sea Water In Vitro and In Vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Community structures of zooplankton and indicator species in the East Sea, Yellow Sea, and northern East China Sea in winter
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Antioxidant Activity and Anti-obesity Effect of Sunchang Redone Mustard Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
동해 지리적 범위 사용 사례 및 정립 필요성
수산해양교육연구
2015 .10
Hydrolysis and Anti-Obesity Effect of the Sea-Tangle Extract by A Single and Mixture Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
부산, 울산 지역의 다시마 및 미역 양식업 경제성 분석
수산해양교육연구
2021 .10
Relation of the sea surface temperature seasonality in East sea to fisheries resources
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
배합사료 내 펄 분말 첨가가 어린 해삼(Apostichopus japonicus)의 성장 및 체조성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .02
Sea turtle monitoring and tracking in the sea of Jeju Island, Republic of Korea in 2015
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
SEA LEVEL RESPONSE TO TYPHOONOS AT NAMCHUN BAY IN BUSAN PART II. THE 2ND PEAKS IN THE SEA LEVEL VARIATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
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