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이용수
2011
ABSTRACT
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 결론
Literature cited
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2019 .05
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
배출식 CA저장고를 이용한 겨울배추 품질평가
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왕겨흑액의 수초지 표면코팅 특성평가
펄프·종이기술
2016 .12
강원도 전통주의 제조 특성에 관한 문헌 연구
식품과학과 산업
2016 .09
서방형 이산화염소 가스 젤팩을 이용한 닭가슴육 저장 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Multiple combination of slightly acidic electrolyzed water with chemical and physical treatment to improve the microbial quality and extend shelf life of fresh fruits during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Biomass Application on Soil Carbon Storage and Mitigation of GHGs Emission in Upland
한국토양비료학회지
2015 .10
Influence of Thermal Processing on Free and Bound Forms of Phenolics and Antioxidant Capacity of Rice Hull (Oryza sativa L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
저장 기간에 따른 콜라비 김치의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .10
Metabolite profiling of rice according to storage conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Global Trends and Prospects of Black Liquor as Bioenergy
펄프·종이기술
2019 .10
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Properties of Omija Beverage Based on the Storage Container and Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk According to Storage Periods by rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Influence of Distillation Methods for Alcohol Production, Hazardous Materials and Sensory Profile of Rice Distilled Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of the storage environment on the quality attributes of eggs with a washing treatment
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
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