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이용수
Abstract
Introduction
Material and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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2022 .02
The Effects of Pretreatment Methods on Quality Characteristic of Hot Air-dried Sweet Potato Slices
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2020 .01
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
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2019 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
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2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
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2015 .06
Quality characteristics of dried spinach according to drying conditions
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2024 .10
Effect of Microwave Vacuum Drying on the Quality Characteristics of Ginseng and Ginger Powder
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2018 .10
Development of SSR Markers Related to Virus Resistances in Squash and Characterization of Linked Genes
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2018 .05
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2015 .01
당 삼투액을 달리한 삼투건조가 망고의 열풍건조에 미치는 영향
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2018 .06
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2017 .06
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2016 .02
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
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2018 .01
Revolution of Dead-Cell: Production of New Generation by Intracytoplasmic Dried-Sperm Injection in Mammal
한국동물번식학회지
2015 .01
열풍건조 시의 건조 온도와 풍속에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
산업식품공학
2016 .01
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