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Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
건조방법에 따른 칡 추출물의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
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한국식품영양학회지
2022 .12
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한국식품영양과학회지
2020 .07
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한국식품영양학회지
2024 .06
Effects of Freeze Drying, Room-temperature Drying, and Room-temperature Drying after Roasting on Volatile Compounds Sugar Content, Flavonoids, and Antioxidant Activity of Hallabong Peel Tea
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
Antioxidant Activities and Polyphenol Contents of Freeze Dried Aronia on Extraction Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Jeju Beets Treated by Various Drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
열풍건조 도라지의 갈변과 항산화활성에 대한 건조온도와 스팀처리의 영향
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2016 .01
열풍건조 시의 건조 온도와 입경에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Qualities of Sliced-dried Oriental Melon Prepared by Different Combinations of Hot-air Drying, Freeze-thawing, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
열풍건조 시의 건조 온도와 풍속에 따른 콩(Glycine max)의 건조 특성
산업식품공학
2016 .01
Proximate Compositions and Microbial Safety Changes in Drone Pupae (Apis mellifera L.) after Freeze Drying and Hot-Air Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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