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Protective effect of Cirsium japonicum var. maackii against oxidative stress in C6 glial cells
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Protective Role of Kimchi under Different Fermentation Stages from Oxidative Stress in C6 Glial Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant effects of Cirsium japonicum var. maackii on oxidative stress in C6 glial cells and mice
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .03
Anti-inflammatory effect of Mulberry vinegar against lipopolysaccharide and interferon gamma in C6 glial cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
감초(Glycyrrhiza uralensis) 추출물의 생리활성과 성분의 구조적활성 상관관계 검토
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Protective effects of Cirsium japonicum var. maackii against amyloid beta-induced neurotoxicity in C6 glial cells
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
LPS로 유발한 간손상 마우스에서 항산화 및 항염증 효능을 통한 천마와 증숙 발효 천마의 간보호 효과
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Kaempferol, Quercetin 및 그 배당체의 Hydrogen Peroxide에 의한 신경세포의 산화적 스트레스 보호 효과
농업생명환경연구
2024 .09
Anti-obesity Effects of Glycyrrhiza uralensis and Its Bioactive Compounds in 3T3-L1 Adipocytes and High-fat Diet-induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Donganme (Sorghum bicolor L. Moench) against oxidative stress in vitro and in a cellular system in glial cells
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
LC/MS-Based Metabolomic Analysis of Glycyrrhiza uralensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Inflammatory and Anti-Oxidative Effect of Glycyrrhiza uralensis Ficsh Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
재배지역별 감초의 Glycyrrhizic Acid 함량 분석과 항당뇨 효능 평가
한국식품영양과학회지
2017 .01
Analysis of Physiological Compounds in Glycyrrhiza uralensis Fischer Stems and Leaves by Drying Methods and Plant Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Study on the Growth and Quality Characteristics of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch.) in Temperature Gradient Tunnel
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Comparison of Bioactive Compound Contents in Glycyrrhiza uralensis Fischer Leaves according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in Content of Main Compounds of Glycyrrhiza uralensis and Angelica gigas by Extraction Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Yield and Regional Adaptability of Glycyrrhiza uralensis in Gyeongnam Area
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Neuroprotective Effects of Flower from Cirsium japonicum var. maackii against H₂O₂-induced C6 Glial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
노루오줌 에탄올 추출물의 산화스트레스 및 대장암 세포 억제활성
한국약용작물학회지
2018 .04
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