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AMPK 활성화를 통한 (-)-Epigallocatechin-3-gallate의 지방세포분화 억제 효과
한국식품영양학회지
2017 .10
가공방법에 따른 홍삼과 흑삼의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Flavonoids activating adenosine monophosphate-activated protein kinase
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Method Validation for Simultaneous Analysis of Major Ginsenosides in Black Ginseng and Evaluation of Hepatoprotective Activity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Improving Cognitive Function of Black Ginseng Extract by Neuroprotective Effect
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Improvement of Cognitive Function by Black Ginseng-Derived Material
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
The combination of Korean red ginseng and Glycyrrhiza glabra L. extracts enhances AMPK pathway activation in C57BL/6J obese mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Olfactory Receptor Regulates AMPK Signaling Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Ligularia fischeri and its Constituent 3,4-Dicaffeoylquinic Acid Improves Obesity-induced Nonalcoholic Fatty Liver Disease by Regulating Lipid Metabolism and Activating AMPK
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
각질 형성 세포에서 TNF-ɑ로 유도된 염증 반응에 대한 흑삼 추출물의 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2021 .10
Effects of Korean red ginseng on nonalcoholic fatty liver disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
3T3-L1 세포에서 검정무 추출물의 Adipogenesis 억제 효과
한국식품영양과학회지
2019 .08
A Study Method for Manufacturing of Effective Ginsenoside Containing Korea Black Ginseng (Panax ginseng C. A Mayer)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
HM-chromanone Attenuates Hepatic Steatosis by Activating AMPK and PPARα Pathway in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-obesity effects of a standardized water extract from the natural product by regulating the AMPK signaling in HFD-induced mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An Odorant Promotes AMPK Signaling Pathway in Human Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory Effects of Black Ginseng Extract in a SW1353 Cell as a Model of Osteoarthritis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
홍삼을 이용한 발효흑삼의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
원료삼 외형적 특성이 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
태극삼, 홍삼, 흑삼의 총 폴리페놀 함량 및 항산화 활성 비교
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
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