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Valeriana fauriei Extract and Ethyl Acetate Fraction Inhibit Hydrogen Peroxide-Induced Cellular Reactive Oxygen Spices on SH-SY5Y and SK-N-SH Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Protective Effects of Paeonia lactiflora and Paeoniflorin from Neuronal Oxidative Stress Induced by Aβ25-35 in SH-SY5Y Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-inflammatory Effect of Fermented Blueberry and Black Rice Components in SH-SY5Y Cells and PM 2.5 Induced Mouse Model
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Neuroprotective Effects of Korean Ginseng Berry against Hydrogen Peroxideinduced Oxidative Damage in SH-SY5Y Neuroblastoma Cells
한국약용작물학회지
2023 .10
Antioxidant effect of Moringa ethanol extract and protective effect against oxidative stress induced by hydrogen peroxide in SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Gamisoyo-san on H2O2-induced oxidative stress damage in human SH-SY5Y neuroblastoma cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Neuroprotective Effects of the Paeonia Lactiflora Extract against MPP+-induced Cell Death in Human Dopaminergic SH-SY5Y Cells Is Mediated by Epigenetic Modulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Spirulina Extract Protects against TMT-induced Neuronal Damage in SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
SK-N-SH 신경세포내 항산화 효과와 p38 인산화 억제에 의한 곤드레, 누룩치 그리고 산마늘의 신경 보호 효과
한국식품영양과학회지
2015 .03
FB Alleviates Fine Dust-induced Inflammation on SH-SY5Y Cells and Improves Cognitive Impairment Nasal Injection of PM2.5 in Mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Cirsium japonicum var. maackii inhibits hydrogen peroxide-induced oxidative stress in SH-SY5Y cells
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .03
과열증기 처리가 현미의 산패에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
SK-N-SH 세포에서 도라지, 더덕, 옥수수수염, 가시오가피의 Nitric Oxide에 의한 세포 독성 억제 효과
한국식품영양과학회지
2019 .08
Aster yomena (Kitam.) Honda Attenuates Hydrogen Peroxide-Induced Neuronal Damage in SH-SY5Y Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective Effects of Paeonia lactiflora and Its Active Compound, Paeoniflorin, from Neuronal Oxidative Stress under H₂O₂-Treated SH-SY5Y Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
비유탕 감자 칩 제조에 미치는 과열증기처리의 영향
산업식품공학
2016 .01
과열증기처리가 압출 쌀스낵의 이화학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
Antilisterial Effect of Bacteriocin SH01, Obtained from Enterococcus faecium SH01, in Ground Beef
한국축산식품학회지
2015 .01
Propolis Inhibits Neurite Outgrowth in Differentiating Human SH-SY5Y Neuroblastoma Cells
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Neuroprotective Effect of The Green Tea and Black Tea Extracts of MPTP treated SH-SY5Y cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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