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Comparison of the Postharvest Quality on Hardy Kiwifruit Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Changes in Postharvest Physicochemical, Metabolites, Antioxidant Activities, and Ripening and Stress-related Genes of Kiwifruit Cultivars during Long-term Cool Storage
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
CPPU 및 칼슘-키토산 처리에 따른 ‘감록’ 참다래 과실의 비대효과 및 저장성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
신품종 녹색과육 참다래 `감록`의 에틸렌 반응성 및 저장 특성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
후숙시기 동안 참다래의 품질, 기능성 및 액티니딘 함량 변화 조사
Food Science and Preservation
2016 .06
감미가 우수한 녹색과육 신품종 키위 ‘감록’
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
다래 ‘대성’에 대한 칼슘-키토산 수확 전・후 처리가 과실 품질 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Differences in Postharvest Quality and Polar Metabolites Between Normal Versus Exogenous Ethylene Treatment during Kiwifruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Transcriptome Analysis of ‘Haegeum’ Gold Kiwifruit Following Ethylene Treatment to Improve Postharvest Ripening Quality
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Metabolomic Profiling and Antioxidant Activity of ‘Hayward’ and ‘Haegeum’ Kiwifruit Cultivars Following Exogenous Ethylene Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
수분수에 따른 키위 ‘감록’의 과실과 종자 특성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of preharvest application of chitosan on the growth and quality of peach fruit (Prunus persica L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Comparative Responses of Fruit Quality Attributes and Targeted Metabolites in Cold-stored Hardy Kiwifruit at Different Storage Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
모바일 CA 기술을 활용한 수출 고도화 전략
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Postharvest technologies for fruits and vegetables in South Asian countries : a review
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Analyses of Interrelationships among At-harvest Factors that Contribute to Postharvest Longevity and Quality of Cut Roses
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Understanding tissue specific the microbial communities of kiwifruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality Change of Baemoochae Plant (XBrassicoraphanus ) during Postharvest Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Changes in Postharvest Qualities of Chinese Chives as Affected by Packaging Materials and Storage Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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