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Chemical Characterization of Oligosaccharides in Fermented Soybean Paste, Doenjang and Soy sauce, Ganjang
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Isolation and Characterization of the Fungi Strains that have High Activity of Enzyme for Taste Enhancement of Soy Sauce
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
전통장류에 대한 일부 초등학생 대상 영양교육의 효과
한국식품조리과학회지
2015 .01
간장 및 이를 활용한 식품의 레불린산 분석방법 검증 및 모니터링
분석과학
2017 .10
Zygosaccharomyces rouxii Combats Salt Stress by Maintaining Cell Membrane Structure and Functionality
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
한국 발효 소스의 서양요리 적용에 대한 연구 : 고추장, 된장, 간장, 식초를 중심으로
동아시아식생활학회지
2017 .04
반응표면 분석법에 의한 흑마늘 추출물이 첨가된 간장의 제조 조건 설정
한국식품조리과학회지
2016 .01
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
흑마늘 추출액의 첨가 농도에 따른 간장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품조리과학회지
2016 .01
씨간장으로부터 Bacillus velezensis SS360-1의 분리 및 특성 규명
한국지역사회생활과학회지
2018 .02
건조 우엉 첨가 간장의 품질 및 항산화 특성
동아시아식생활학회지
2021 .06
Analysis of volatile compounds in soy sauce using solid-phase microextraction arrow
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
제주・호남권 전통된장과 고추장의 미생물 군집구조의 분석
미생물학회지
2017 .03
조리방법이 간장 내 에틸카바메이트 함량에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2017 .01
Characterization of Halophilic Microorganisms Isolated from the Fermented Seafood
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Metabolic Features of Ganjang (a Korean Traditional Soy Sauce) Fermentation Revealed by Genome-centered Metatranscriptomics
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Metabolic Features of Ganjang (a Korean Traditional Soy Sauce) Fermentation Revealed by Genome-centered Metatranscriptomics
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Soybean Pastes and Application of Manufacturing Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Determination of mineral contents in soybean paste, soy sauce and red pepper paste by region using ICP-OES and ICP-MS
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
In Vivo Characterization and Evaluation of Probiotic Strains Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
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