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블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Sequential Subcultures on In Vitro Plantlet Growth Characteristics (Vaccinium corymbosum)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
Discrimination of Blueberry Cultivars using Combination of SCAR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of blueberry extracts on improvement of lipid profiles in high fat diet mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Estimate of antioxidative activities of Aronia and Blueberry Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Effect of Grinding at Various Vacuum Levels on Antioxidant Properties and Vitamin C of Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 블루베리 주요 재배 품종 현황
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quality Characteristics by dry temperature and method in Ecofriendly Cultivated Blueberry leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전북지역 블루베리 해충 발생 양상
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Using mulberry, bokbunja, blueberry compare with quality characteristics by varying the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
SPAD: Potential Phenotyping Method for Characterization of Blueberry (Vaccinium spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
국내산 하이부쉬 블루베리(Vaccinium corymbosum L.) 품종별 품질특성 및 저장성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effectiveness of Illite Application on Potato Cultivation and in vitro Plantlets
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
블루베리 유산균 발효물의 이화학적 특성 및 저장안정성
Food Science and Preservation
2015 .12
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