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D-optimal mixture design 이용 복분자-오디 환 제조 배합비 최적화
한국식품과학회지
2021 .04
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Chloroplast DNA‑derived markers for the authentication of oriental medicinal Rubus species and mistaken identity of bokbunja in the local markets of Korea
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Fermentation properties of beer produced from Korean two-row barley or malt (Gwangmaek) supplemented with Korean red ginseng extracts and Bokbunja (Rubus coreanus Miquel) juice
한국식품과학회지
2019 .12
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Mulberry Wine using Freeze-Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Quality Characteristics by dry temperature and method in Ecofriendly Cultivated Blueberry leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of biocide addition on plantlet growth and contamination occurrence during the in vitro culture of blueberry
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
블루베리·복분자와 오디 그리고 이들 부산물 주정 추출물의 이화학적 특성 및 페놀화합물 함량 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
Application of natural deep eutectic solvents for green extraction of anthocyanin from Bokbunja ( Rubus coreanus Miq.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
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