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Impact of Fermentation Rate Changes on Potential Hydrogen Sulfide Concentrations in Wine
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
1H NMR-Based Metabolomic Approach for Understanding the Fermentation Behaviors of Wine Yeast Strains
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
A Study on Fermentation Characteristics of Bokbunja Wines Developed by Different Yeast Strains and its Sensory Evaluation
한국분석과학회 학술대회
2013 .05
시판 와인 효모에 대한 복숭아주의 발효 특성
동아시아식생활학회지
2010 .08
Optimum Fermentation Condition and Characteristics of Grape Wine Vinegar
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
Evaluation of Yeast Diversity During Wine Fermentations with Direct Inoculation and pied de cuve Method at an Industrial Scale
Journal of Microbiology and Biotechnology
2012 .01
Changes of Physicochemical Properties and Antioxidant Activities ofRed Wines during Fermentation and Post-fermentation
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Characteristics of Mulberry Wine Using Traditional Fermentation Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Screening Wild Yeast Strains for Alcohol Fermentation from Various Fruits
Mycobiology
2011 .01
Characteristics of Blueberry Wine Using Traditional Fermentation Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
효모와 초기 당도를 달리하여 개발한 수박 양조주의 기호도에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2008 .08
Changes of Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity, Fibrinolytic Activity and β–Secretase Inhibitory Activity of Red Wines During Fermentation and Post-Fermentation
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Improvement in Sensory Characteristics of Campbell Early Wine by Adding Dual Starters of Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
팽창제 종류에 따른 증편의 품질 특성
한국가정과학회지
2002 .01
Optimization for the Fermentation Process and Quality Properties of Kiwi Wine
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
청주(淸酒)의 주모발효중(酒母醱酵中) Nitrosodimethylamine 관련물질(關聯物質)의 변화(變化)
한국균학회지
1988 .01
토종효모를 이용한 복분자 발효주의 바이오제닉아민 함량 및 향기성분 분석
한국식품조리과학회지
2015 .01
SnO₂/WO₃ based thick film gas sensor for detecting Hydrogen sulfide
한국분석과학회 학술대회
2009 .05
Optimum Fermentation Condition for Manufacturing Apple Vinegar Using Rice Wine Cake
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Enhancing the Antioxidant Activities of Wines by Addition of White Rose Extract
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
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