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Metabolomics Based Interpretation of Microbial Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
A Study on Fermentation Characteristics of Bokbunja Wines Developed by Different Yeast Strains and its Sensory Evaluation
한국분석과학회 학술대회
2013 .05
Metabolomics Understanding of Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
시판 와인 효모에 대한 복숭아주의 발효 특성
동아시아식생활학회지
2010 .08
Screening Wild Yeast Strains for Alcohol Fermentation from Various Fruits
Mycobiology
2011 .01
효모와 초기 당도를 달리하여 개발한 수박 양조주의 기호도에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2008 .08
Health impact assessment using environmental metabolomics
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Evaluation of Yeast Diversity During Wine Fermentations with Direct Inoculation and pied de cuve Method at an Industrial Scale
Journal of Microbiology and Biotechnology
2012 .01
Introduction to Metabolomics : Methods, Protocols and Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
¹H-NMR based metabolomic studies of VHSV infected olive flounder
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Improvement in Sensory Characteristics of Campbell Early Wine by Adding Dual Starters of Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
Development of a Method to Measure Hydrogen Sulfide in Wine Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
Metabolomics for Microbiology : Basic Biology, Fermentation, and Microbiota
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
호텔 식음료 종사자들의 군집 분석에 따른 와인 소비 및 구매 행동 분석
동아시아식생활학회지
2014 .04
Impact of Fermentation Rate Changes on Potential Hydrogen Sulfide Concentrations in Wine
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
Characteristics of Mulberry Wine Using Traditional Fermentation Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Changes of Physicochemical Properties and Antioxidant Activities ofRed Wines during Fermentation and Post-fermentation
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Characteristics of Blueberry Wine Using Traditional Fermentation Microorganism
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Metabolomics approaches for finding potential biomarker of cardiovascular diseases
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
양식을 위한 먹이사료로서의 Yeast 균주의 개발 : 가능성 있는 효모 균주 ( Development of Yeast Strains as Feed for Aquaculture : Possible Yeast Strains )
생명과학회지
1996 .06
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