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Spirulina platensis의 옥외배양 최적화 및 오염생물 구제
Algae
2006 .01
Factors Indicating Culture Status During Cultivation of Spirulina (Arthrospira) platensis
The Journal of Microbiology
2007 .04
Enhancement of Mucosal Immune Functions by Dietary Spirulina platensis in Human and Animals
Nutritional Sciences
2004 .02
An Optical-Density-Based Feedback Feeding Method for Ammonium Concentration Control in Spirulina platensis Cultivation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2012 .01
Spirulina platensis의 배양 및 추출조건에 따른 항암활성 비교
한국미생물·생명공학회지
2006 .01
Purification and Identification of Antioxidant Peptides from Enzymatic Hydrolysate of Spirulina platensis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Raceway Cultivation of Spirulina platensis Using Underground Water
Journal of Microbiology and Biotechnology
2007 .01
생장 및 부상성이 향상된 남세균 돌연변이 균주 Arthrospira platensis M20CJK3
미생물학회지
2009 .09
Molecular Classification of Commercial Spirulina Strains and Identification of Their Sulfolipid Biosynthesis Genes
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
Arthrospira (Spirulina) platensis의 종속영양배양과 r-Linolenic Acid 생산
한국미생물·생명공학회지
2007 .01
스피루리나를 첨가한 식빵의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2011 .02
스피루리나 첨가 두부의 품질특성
한국식품조리과학회지
2010 .01
A randomized study to establish the effects of spirulina in type 2 diabetes mellitus patients
Nutrition Research and Practice
2008 .12
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Nutrition Research and Practice
2008 .12
Transconjugation for Molecular Genetic Study of Streptomyces platensis Producing Transglutaminase
생명과학회지
2010 .01
스피루리나를 첨가한 기능성 생면과 조리면의 품질 특성 및 항산화성
동아시아식생활학회지
2008 .12
UASB 반응조 입상슬러지에 대한 암모니아성 질소의 영향
한국대기환경학회 학술대회논문집
2007 .05
스피루리나를 첨가하여 제조한 콩다식의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2008 .01
New Scientific Developments in the Health Benefits of Spirulina (Arthrospira) : Phycocyanin and its Potential Health Benefits
Nutritional Sciences
2004 .08
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