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A New Potato Cultivar ‘Jayoung’, with Dark Purple Skin and Flesh Color, and High Concentrations of Anthocyanins
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
껍질과 속색이 붉고 Anthocyanin 함량이 높은 감자 “홍영”
한국육종학회지
2009 .01
Expression of Anthocyanin Biosynthetic Genes in Color Potatoes ‘Jayoung’ and ‘Hongyoung’ Bred in RDA
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
A New Red Skinned Potato Cultivar, “Seohong” with Resistance to Common Scab and High Yield
한국육종학회지
2007 .01
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
A New Dark Purple Skin and White Flesh Potato Cultivar, "Jaseo"
한국육종학회지
2004 .01
A New Potato Cultivar, “Haryeong” with Resistance to Late Blight and Good Culinary Taste of Steamed Potato
한국육종학회지
2006 .01
더뎅이병 저항성 감자 신품종 ‘제서’
한국육종학회지
2013 .01
휴면기간이 짧고 맛이 좋은 2기작감자 신품종 ‘금선’
한국육종학회지
2020 .01
A New Potato Cultivar “Jasim” with Purple Skin and Fresh Color
한국육종학회지
2003 .01
A New Yellow-Fleshed Chipping Potato Cultivar, "Gahwang" with Resistance to Late Blight
한국육종학회지
2004 .01
Optimal Potato Cultivars for Winter Cropping in Non-Heated Plastic Houses
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .10
자색감자 Anthocyanin 색소의 특성 및 안정성
한국식품과학회지
1999 .04
자색고구마에서 추출한 anthocyanin의 광안정성
한국식품과학회지
2002 .04
Evaluation of Tuber Quality and Selection for Chip Processing in 21 Potato Clone
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Optimum Seed Tubers for Autumn Crop of Chipping Potato cv Atlantic
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
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