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International Journal of Industrial Entomology
2009 .01
Nutritional Disorders, Analytical Diagnosis and Nutrient Guide for Mulberry, Morus indica L.
International Journal of Industrial Entomology
2004 .01
Efficacy of Cyanobacterial Biofertilizer (CBB) on Leaf Yield and Qualityof Mulberry and its Impact on Silkworm Cocoon Characters
International Journal of Industrial Entomology
2006 .01
Relationship of Nitrate Reductase Activity to Leaf Yield, Protein, Sugar and Physiological Attributes in Mulberry (Morus alba L.)
International Journal of Industrial Entomology
2004 .01
Effect of Secondary Nutrients on the Leaf Yield and Biochemical Constituents of Terminalia tomentosa
International Journal of Industrial Entomology
2009 .01
Improving productivity of mulberry trees and silkworm, Bombyx mori L., using vermicompost application
International Journal of Industrial Entomology
2020 .01
Effect of Foliar Treatment of KCl on Chlorophyll, Total Sugars, Soluble Protein, In Vivo Nitrate Reductase Activity and Leaf Yield in Mulberry(Morus alba L. CV.S1)
International Journal of Industrial Entomology
2003 .01
近世 일본의 肥料와 糞土施肥 : 糞尿를 中心으로
역사학보
2015 .06
Cocoon Yield Pattern and Analysis of Water, Soil and Leaves from Mulberry Gardens Irrigated with Polluted Water Around Bangalore, India
International Journal of Industrial Entomology
2009 .01
東아시아 糞尿시비의 전통과 生態農業의 屈折 : 糞尿의 衛生과 寄生蟲을 중심으로
역사민속학
2011 .03
서명응의 선천역학 정립과 시대적 의의 : 『선천사연』을 중심으로
철학연구
2012 .09
Comparison with various mulberry leaves’ and fruit’s extract in lipid accumulation inhibitory effect at adipocyte model
International Journal of Industrial Entomology
2017 .01
'-ha-' and '-key ha-' in Korean
언어
1994 .12
중화요리용 향미유의 제조 및 향미특성
한국식생활문화학회지
2005 .01
연잎 분말을 첨가한 스펀지케이크 품질특성
한국식생활문화학회지
2013 .01
뽕잎 분말을 첨가한 만두피의 품질 특성
한국식생활문화학회지
2019 .01
시폰케이크 제조 시 첨가한 대잎 분말이 케이크의 품질 및 보존성에 미치는 영향 연구
한국식생활문화학회지
2009 .01
돌산갓의 Carotenoids 및 Chlorophyll 함량
한국식생활문화학회지
1993 .01
제1차 경제개발 시기 비료수급 정책(1962~1966)
사학연구
2016 .06
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