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Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Anti-Cancer Effects of Phytochemical A against B16F10 Melanoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
배추 유래 전신발현 프로모터의 동정
한국육종학회지
2018 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Phytochemical Modulation of Skin Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
The evaluation of ovalbumin promoter activity according to promoter length in several cells
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Development of phytochemical library for healthy functional ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Biological Effects and Phytochemical Database of Korean Agricultural Products and Its Uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of components of total phytochemicals of Korean seaweed extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nutrition and feed approach according to pig physiology
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
반추위 발효 조절 항생제 대체 물질이 한우 거세우 생산성과 육질특성에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2016 .01
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of replacing soybean meal with perilla seed meal on growth performance, and meat quality of broilers
한국축산학회지
2020 .01
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