지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P10-124] Quantitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 6-9)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-123] Quantitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 4-7)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Relationships between Antioxidants and Quality Characteristics from Velvet Antlers of Formosan Sambar Deer
한국축산식품학회지
2017 .01
[P10-125] Qualitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 4-7)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-126] Qualitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 6-9)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 녹용의 화학적 성분과 생리활성
식품산업과 영양
2005 .08
Effect of Sika Deer (Cervus nippon) Velvet Antler Extract on the Reversal of Epithelial-Mesenchymal Transition-related Genes in Prostate Xenograft Tumors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantification and Optimization of Sialic Acid Extraction from Korean Velvet Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
녹용의 단백질가수분해 및 추출조건에 따른 특성 변화
한국식품영양과학회지
2011 .01
Factors affecting the estimation of antler production in elk deer (Cervus canadensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
[P2-47] Isolation and Purification of Growth Factor from Deer Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-109] Antioxidant activities by different parts of velvet antler in elk (Cervus elaphus) and sika deer (Cervus nippon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
수용성 녹용 추출물이 랫드의 지방대사 및 혈액성분에미치는 영향
한국축산학회지
2008 .01
[P8-139] Effects of fermentation on the biological components, pro-tein digestibility and antioxidant activities of velvet antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
The Effects of Korean Ginseng Extracts in Protection Against the Environmental Heat Stress in Sprague Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Preventive Effects of Korean Ginseng Extracts on Heat Stress in Sprague Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 녹용의 부위별 식품학적 성분 분석
한국식품과학회지
2003 .02
[OP-11] Growth Factors of Deer Antlers and Effect on Cutaneous Wound Healing in Full-thickness Rat Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
꽃사슴에 있어서 사료의 단백질 수준이 녹용생산성과 품질에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
[P10-168] Hematopoietic effects of deer antler on anemia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
0