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[P10-123] Quantitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 4-7)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-124] Quantitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 6-9)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-126] Qualitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 6-9)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-125] Qualitative analysis of effective proteins from velvet antler parts using proteomics (pH 4-7)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Relationships between Antioxidants and Quality Characteristics from Velvet Antlers of Formosan Sambar Deer
한국축산식품학회지
2017 .01
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 녹용의 화학적 성분과 생리활성
식품산업과 영양
2005 .08
Quantification and Optimization of Sialic Acid Extraction from Korean Velvet Antler
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Composition of Biologically Active Substances and Antioxidant Activity of New Zealand Deer Velvet Antler Extracts
한국축산식품학회지
2010 .01
녹용분말 급여가 성장기별 흰쥐의 성장 및 장기발육에 미치는 효과
한국축산학회지
2003 .01
Factors affecting the estimation of antler production in elk deer (Cervus canadensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Optimization of Uronic Acid and Sialic Acid Extractions from Velvet Antlers Using a Response Surface Methodology (RSM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-109] Antioxidant activities by different parts of velvet antler in elk (Cervus elaphus) and sika deer (Cervus nippon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant, Anti-acetylcholinesterase and Composition of Biochemical Components of Russian Deer Velvet Antler Extracts
한국축산식품학회지
2011 .01
[S10-1] New Natural Antioxidants and Their Biological Activities for Health Care
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Angiotensin I - Converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity of Elk (Cervus elaphus) Velvet Antler
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-75] Isolation of Strain for the Preparation of the Fermented Antler and Its Physiological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
꽃사슴에 있어서 사료의 단백질 수준이 녹용생산성과 품질에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
Development of Functional Beverage Using Deer Antler Extract and Its Physiological Activity
Food Science and Biotechnology
2002 .12
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