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Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Impact of heat processing on antioxidant capacity of root vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Production and Storage Technology for Vegetable Transplants
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Enhancement of Antioxidant Quality of Green Leafy Vegetables upon Different Cooking Method
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
유아 대상의 오감을 활용한 채소 선호도 증진 프로그램의 개발 및 효과 평가
한국식품영양학회지
2017 .02
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
광주지역 유통 채소류의 Bacillus cereus 오염실태 및 독소 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Trends in Vegetable Research for Consumers in China
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Antioxidant and Immunomodulatory Effects of Subtropical Vegetables Cultivated in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
강원도 10종 산채류의 항산화 및 인지능력개선 효능 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Capacities of Hamburger Patties Containing Various Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
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