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황촉규근 점질물의 투입량과 온도에 따른 한지 물성 변화
펄프·종이기술
2021 .02
Flavonoid-rich extract of Abelmoschus manihot exhibits anti-obesity activity in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of dietary gedi plant (Abelmoschus manihot L.) flower powder concentrations on growth performance, relative organ weight, liver characteristics, antioxidant capacity, and jejunal morphology in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Effects of Dietary Gedi Plant (Abelmoschus manihot L.) Flower Powder Concentrations on Breast and Thigh Meat Quality in Broiler Chickens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancement of Anti-inflammatory and Anti-osteoporosis Effects of Fermented Abelmoschus manihot L. by Bacillus licheniformis CP6 from Tong-yeong seawater
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
금화규(Abelmoschus manihot) 꽃 추출물의 항산화 활성과 총페놀 및 플라보노이드 함량 분석
Food Science and Preservation
2022 .02
Higher production of mucilage and it molecular weight through alkaline fermentation using Bacillus species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Immunoenhancing Activities of Korean Yam Mucilage Polysaccharides in RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-oxidant and anti-aging activity of Abelmoschus manihot flower, Oputia humifusa fruit and cladodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
In Vitro Evidence of Fermented Extracts of Abelmoschus manihot Flower and Aristotelia chilensis Fruit for Anti-Inflammatory and Anti-Aging Effects on Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization and Prebiotic Activities of Korean Yam ( Dioscorea polystachya) Mucilage Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Bacillus Licheniformis CP6 Fermented Abelmoschus Manihot Jinhuakui Ameliorates Bone Loss in Ovariectomized Rats and Promotes Osteoblast Differentiation Through BMP Signaling Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Higher production of mucilage and peptides in roasted soybean powder fermented by B. subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
오크라 (Abelmoschus esculentus) 종실 지방산 성분의 품종 간 차이
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
육계 사료 내 금화규 분말의 첨가가 일반육계의 육질특성 및 저장성에 미치는 영향
한국가금학회지
2024 .12
Fortification of mucilage and gamma aminobutyric acid in old pumpkin by co-fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
First report of gray mold on okra (Abelmoschus esculentus) caused by Botrytis cinerea in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Immune-enhancing effects of polysaccharides with different molecular weights obtained from Gloiopeltis furcata
Food Science and Preservation
2018 .02
In vitro and In vivo Anti-inflammatory Effect of High Molecular Weight Polysaccharides Isolated from Sargassum horneri
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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