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Abstract
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
4. 요약
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Flavonoid-rich extract of Abelmoschus manihot exhibits anti-obesity activity in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of dietary gedi plant (Abelmoschus manihot L.) flower powder concentrations on growth performance, relative organ weight, liver characteristics, antioxidant capacity, and jejunal morphology in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
한국과 일본의 황촉규계 점질물의 구성당 및 분자량 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Effects of Dietary Gedi Plant (Abelmoschus manihot L.) Flower Powder Concentrations on Breast and Thigh Meat Quality in Broiler Chickens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-oxidant and anti-aging activity of Abelmoschus manihot flower, Oputia humifusa fruit and cladodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
In Vitro Evidence of Fermented Extracts of Abelmoschus manihot Flower and Aristotelia chilensis Fruit for Anti-Inflammatory and Anti-Aging Effects on Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancement of Anti-inflammatory and Anti-osteoporosis Effects of Fermented Abelmoschus manihot L. by Bacillus licheniformis CP6 from Tong-yeong seawater
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
에스트로겐 결핍 Rat에서 갱년기 증후군에 대한 아로니아의 효과
한국식품영양과학회지
2018 .12
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
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2017 .05
육계 사료 내 금화규 분말의 첨가가 일반육계의 육질특성 및 저장성에 미치는 영향
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2024 .12
Bacillus Licheniformis CP6 Fermented Abelmoschus Manihot Jinhuakui Ameliorates Bone Loss in Ovariectomized Rats and Promotes Osteoblast Differentiation Through BMP Signaling Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity, Total Phenol and Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Moench
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그라비올라(Annona muricata) 잎 에탄올 추출물의 항염증 효과
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황촉규근 점질물의 투입량과 온도에 따른 한지 물성 변화
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Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Flavonoids, an Overview: Chemical Structures, Dietary Sources, and Biological Properties
산업식품공학
2020 .01
Antioxidant Activity, Total Phenol and Total Flavonoid Compound Analysis of Sorghum bicolor (L.) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative Analysis of Individual Glucosinolate, Total Phenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities in the Influorescences of Broccoli Breeding Lines
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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