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Abstract
I. 서론
II. 본론
III. 결론
IV. 참고문헌
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강원도 전통주의 제조 특성에 관한 문헌 연구
식품과학과 산업
2016 .09
전통을 넘어서는 전통주 연구
식품산업과 영양
2019 .06
Non-targeted and Targeted Metabolite Comparison of Three Types of Traditional Korean Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
막걸리를 중심으로 전통술의 고급화와 세계화를 위한 아로마휠의 역할
식품과학과 산업
2023 .03
전통주 마이크로바이옴과 양조미생물 종균화
식품과학과 산업
2022 .12
Analysis of heavy metal contents in alcoholic beverages in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
왕겨흑액의 수초지 표면코팅 특성평가
펄프·종이기술
2016 .12
Global Trends and Prospects of Black Liquor as Bioenergy
펄프·종이기술
2019 .10
Characterization of Isolated Yeast from Fermented Grains of Chinese Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Brewing Method of Traditional Fruit Liquor Based on the Ancient Culinary Literature Review
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Various Liquors Using Buds of Pine Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Fruit and Vegetable Mixed Fermented Liquor without Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Titratable Total Acidity of Alcoholic Beverages by Four Different Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of volatile organic compounds in alcoholic beverages consumed in Korea
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Sumizyme™을 이용한 쌀 증류주의 누룩취 저감화
한국식품영양과학회지
2015 .06
Immune enhancing effect of by-products of Korean traditional liquor fermented with Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식품섭취량을 활용한 우리나라 식이 패턴 분석 - 김치류 및 주류 중심으로
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Characteristics of Gouda cheese supplemented with fruit liquors
한국축산학회지
2015 .01
The Effect of Selection of Standard Organic Acid on Titratable Total Acidity of Alcoholic Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Relating volatile and sensory data using partial least squares regression analysis in commercial Korean distilled liquor, soju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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