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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Antioxidative and Antigenotoxic Activity of Commercial Chunjang Produced in Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
The Role of Dietary Antioxidant Polyphenols in Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Assessment of Phytochemicals, Quality Attributes, and Antioxidant Activities in Commercial Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Comparison of Anti-oxidative Activity in a Single Serving Size of the Commercial Coffees and Teas
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
In vitro Effects of Dietary Polyphenols on Human Fecal Microbiota and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities and Polyphenol Contents of Freeze Dried Aronia on Extraction Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison in Antioxidant Activities and Total Polyphenol Contents of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collection
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Constituents and Antioxidant Activities of Eighteen Korean Tomato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
베리류를 첨가한 ABC 건강주스의 항산화 활성 및 이화학적 품질 특성
한국식품영양학회지
2023 .02
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
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