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Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
흑홍삼혼합물이 체내 알코올대사에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2016 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Effects of red ginseng on the white matter of the brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Hangover Drink using Black Ginseng and Black Ginseng Vinegar on Alcohol-degrading Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
지역별, 연근별 가공백삼의 품질과 지표 성분의 변이
한국약용작물학회지
2018 .10
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내 재배 6년근 고려인삼과 미국삼의 가공방법에 따른 성분 비교
한국약용작물학회지
2021 .02
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
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