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Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Molecular Mechanism of Anthocyanin Biosynthesis Branch Pathway in Different Colored Roots of Radish Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Quality Characteristics and Antioxidant activity of Saccharified Concentrate Prepared by Colored Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Analysis of anthocyanin, free sugar, and vitamin C contents in Mulberry (Morus alba L.) according to farmhouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
Study on the Physicochemical Properties of Colored Sweet Potato ( Ipomoea batatas (L.) Lam.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
열처리와 효소당화 처리에 따른 자색고구마 말랭이의 품질특성
한국식품영양과학회지
2023 .09
Protracting Thermal Stability of Anthocyanins in Extrudate Purple Potato (Solanum tuberosum L. cv Bora valley) Prepared by Hot-melt Extrusion
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
고구마의 IbMYB1 유전자를 이용한 안토시아닌 고함유 형질전환 감자의 개발
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Beta-carotene, Sugar, and Anthocyanin Content Variation in Carrot Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
Influences of different light sources and light/dark cycles on anthocyanin accumulation and plant growth in Petunia
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
Evaluation of Biological Activities of Colored Rice with Different Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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