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Oenanthe javanica extract Alleviates DSS-induced colitis via regulation of Nrf2/NF-kB signaling pathway and modifying gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Marker Compounds Equivalence in Functional Food Ingredient by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
미나리 종묘 수확 장치의 포장 성능 평가
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
미나리로부터 항당뇨합병증 활성 성분의 동정
한국식품영양과학회지
2018 .09
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-allergy and Anti-inflammtion Effects of Extract from Levisticum officinale, Ziziphus jujuba and Oenanthe javanica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
파이토플라즈마에 의한 시설재배 미나리 이상증상 발생 및 진단
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
알츠하이머질병 모델동물인 Tg2576 마우스를 이용한 미나리 알코올추출물의 기억력 개선 효능
한국식품과학회지
2015 .12
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-wrinkle and Anti-inflammatory Effect of Rhus javanica Branch Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
게르마늄 수경재배 미나리 추출물 처리에 의한 In Vitro/In Vivo에서의 사이토카인 감소 및 면역 활성에 대한 효과
한국식품영양과학회지
2020 .01
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내 미나리(Oenanthe stolonifera DC.) 유전자원의 형태적 특성에 기초한 다변량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analytical Method Validation for Determination of Glutamine in Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
친환경 농자재와 곤충병원성 곰팡이 Isaria javanica의 처리 간격이 담배가루이(Bemisia tabaci) 방제에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2017 .01
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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