지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
유당불내증에 효과적인 유당이 없는 낙농 유제품의 개발: 현재와 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Gluten-free 식품의 gluten 함량 측정을 위한 미량시험측정법 검정
Food Science and Preservation
2018 .04
글루텐-프리 식품의 현황과 전망
식품산업과 영양
2019 .12
Clinical Improvements in Lactose-Intolerant Adults Through Low-Lactose Milk Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current Status and Improvement of the Retest System of Foods etc.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of dietary gluten content on small intestinal inflammatory response of broiler chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
젓갈로부터 분리된 글루텐 분해능을 가지는 Weissella confusa 균주와 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Probiotics Administration on the Adult Lactose Intolerance: A Meta-Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Transcriptome-wide analysis reveals gluten-induced suppression of small intestine development in young chickens
한국축산학회지
2022 .07
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
0