지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
홍삼박 분말을 첨가한 머핀의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .07
Evaluation of Biological Activities of Red Ginseng Marc Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Antioxidant Activity and Sensory Characteristics of Muffins Containing Freeze-Dried Banana Peel Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Muffins Containing Durio zibethinus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Heat Treatment effects on In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Flour and its Food Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Muffins Added with Forsythia fructus Seed Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Total Antioxidant Effect of Hongguk Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Muffins Added with Fucoidan Red Yeast (Monascus purpureus) Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Muffins Containing Tetragonia tetragonoides Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Muffins Added with Durian (Durio zibethinus) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0